Proběhlé akce
15.03. 2019
R-EGO

Ve středu nás opět navštívily pracovnice nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ze Slavičína se svým specifickým programem primární prevence zaměřeným na vztahy mezi dětmi, na kamarádství a též na používání kouzelných slov. Program byl velmi pěkně nachystaný, děti si zahrály různé hry, vyřešily vztahové problémy a zároveň měly možnost se i nad sebou zamyslet. Na fotky z toho programu se můžete podívat zde.

05.02. 2019
Dětský karneval

První únorovou sobotu si děti užily letošní karneval. Maminky a paní učitelky dětem vše vzorně připravily, napekly výborné zákusky, sponzoři darovali mnoho hodnotných cen do tomboly (moc všem děkujeme!!), DJ Anthony skvěle připravil hudební program, pan zvukař nám ozvučil celý sál v kulturním domě, tatínci a maminky se postarali o pohoštění a hladký průběh karnevalu a paní učitelky Hanka a Karolína všechny děti karnevalem - jako PEJSEK  a KOČIČKA - úžasně provedly. Pan Alois Polách se postaral o fotografický záznam a já už jen všem děkuji za příkladnou obětavost i spolupráci a návštěvníkům za hojnou účast a skvělou náladu, která celému karnevalu dala tu správnou atmosféru.

L. Proislová

Foto zde.

10.12. 2018
Závěrečné plavání

Dnes měli žáci 2. a 3. ročníku závěrečné plavání. Děti se na něj moc těšily a myslím, že si ho i velice užily. Nejprve proběhlo klasické rozplavání a zjištění zdatnsoti každého žáka a na závěr jednotlivé ročníky porovnaly své síly. Musím říci, že žáci ZŠ Študlov si vedly po celou dobu velice dobře a obsadili všechna první místa v disciplínách "kraul" a "znak". Žáci, kteří se neumístili, získali alespoň sladkou odměnu. Všem žákům velmi gratulujeme a přejeme ještě dalších mnoho plaveckých úspěchů. A příští školní rok: "Plavání ZDAR!"

Foto zde.

08.12. 2018
Rozsvícení našeho vánočního stromu

V pátek 7. prosince vpodvečer jsme se v naší obci sešli, abychom společně rozsvítili vánoční strom, který nás bude provázet letošními svátečními dny. Paní učitelky s dětmi ze školky a školy nacvičily krásné vystoupení a všichni pak společným voláním "Stromečku, rozsviť se!" přispěli k tomu, že se světýlka opravdu rozzářila.

Děkuji všem dětem a paní učitelce Hance, Věrce i Karolíně :-)

Děkuji i za fotky, které pořídil pan A. Polách. Prohlédnout si je můžete zde.

L. Proislová

06.12. 2018
Mikuláš 2018

I letos do naší školy zavítal sv. Mikuláš s andělem i čertem. Ve své speciální moudré knize se dočetl, jak se děti celý rok snažily, či zda prováděly nějaké lumpárny. Každého z dětí si sv. Mikuláš zavolal k sobě a pokud slíbil, že další celý rok se bude snažit polepšit, dostal od něj mikulášský balíček. Někteří měli namále a málem si je i čert odnesl. Na závěr děti ze školky sv. Milukášovi a jeho družině zarecitovali básničku a děti ze školy zazpívaly písničku. Mikuláš odcházel ze školy povzbuzen tím, kolik dětí mu slíbilo, že bude poslouchat, a čert odcházel zklamán, že opět nepořídil. Den sv. Mikuláše jsme završili pohádkou Anděl Páně.

Na fotky se můžete podívat zde.

29.11. 2018
R-EGO_listopad

Včera u nás proběhl preventivní program nízkoprahového zařízení R-EGO ze Slavičína. Programy byly rozděleny pro 1. a 2. třídu a pro 3., 4. a 5. třídu. Žáci si povídali o vztazích ve třídě, o tom, jak se k sobě máme chovat, či na co si dávat pozor. Na fotky se můžete podívat zde.