Proběhlé akce
06.07. 2018
Závěrečný táborák

Děkujeme rodičům žáků 5. ročníku za přípravu a průběh závěrečného táboráku ke konci školního roku. Příjemným odpolednem  4. července 2018 jsme se rozloučili s uplynulým školním rokem i s našimi třemi páťáky, kteří po prázdninách odcházejí na spádovou školu do Horní Lidče. 

Také děkuji paní Štěpánce Šildové za několikaletou skvělou organizaci akcí pořádaných rodiči a paní Marušce Řehákové za její tříleté předsednictví ve školské radě. 

26.06. 2018
Rozdávání vysvědčení

V pondělí 25.6.2018 jsme se s dětmi naposledy sešli v kulturním domě. Dětem jsme rozdali vysvědčení, rozloučili jsme se a popřáli příjemné prožití prázdnin. Našim páťákům přejeme hodně sil a odhodlání v základní škole v Horní Lidči a všem dětem blahopřejeme k úspěšnému ukončení školního roku a věříme, že prožijete krásné prázdniny. Na fotky se můžete podívat zde.

26.06. 2018
Den dětí 2018

V sobotu 9. 6. 2018 proběhla na fotbalovém hřišti oslava Dne dětí pod patronací naší obce za organizace pana místostarosty. Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě i průběhu akce a potěšili tak zejména naše děti, ale jistě i ostatní návštěvníky příjemného odpoledne.

Foto A. Polách zde.

22.06. 2018
Návštěva myslivecké chaty

Dnes jsme měli možnost navštívit mysliveckou chatu. I když počasí ze začátku vypadalo nepříznivě, tak přesto jsme se rozhodli, že se na tento výšlap vydáme. A za sebe mohu říci, že jsme rozhodně nelitovali. V gumácích jsme se vydali přes "Příkré" až k myslivecké chalupě, kde pro nás měli místní myslivci nachystané občerstvení a program. Děti hledaly hřiby, opékaly špekáčky, poznávaly vycpaná zvířata, mohly se podívat na jednotlivé druhy paroží či si zastřílet ze vzduchovky. Děti program moc bavil a myslím, že si ho velice užily. Tímto bych velice ráda poděkovala myslivcům, kteří se do programu zapojili, a hlavně panu Čížovi, který s nápadem přišel a vše zorganizoval. Děkujeme. Na průběh dopoledne se podívejte zde.

20.06. 2018
Školní výlet 2018

Dnes jsme s dětmi absolvovaly školní výlet do zábavného centra Galaxie ve Zlíně, která nabízí spoustu zajímavých atrakcí. Program v zábavném parku bavil nejen děti, ale i paní učitelky. Děti si zaskotačily, zajezdily na autech a motokárách a poté si mohly zakoupit i drobné občerstvení či suvenýry. Dále jsme se přemístili do zahrady vizovického zámku, kde jsme posvačili a po skupinkách navštívili místní čokoládovnu. Některé z dětí ochutnaly i výborné domací pralinky, případně některou z dobrot (pokud se jim teda podařilo), dopravily i domů. Jak náš den probíhal se můžete podívat tady.

04.06. 2018
Pasování předškoláků na školáky + spaní ve škole

Minulý týden se uskutečnila dlouho očekávaná akce "Pasování předškoláků na školáky", na niž se těšily jak děti ze školky, tak i ze školy. My jsme společně se školáky mohli přivítat mezi sebou devět nových prvňáčků, kteří od září nastoupí do 1. třídy. Předškoláci dostali při této příležitosti knížku a všichni jsme si připili dětským šampaňským. Závěrečný ceremoniál jsme zakončili opečením špekáčků, shlédnutím pohádky a přespáním v naší škole. Celá akce se myslím velice vydařila. Foto zde