Proběhlé akce
04.07. 2016
Konec školního roku - táboráček

Na úplný závěr školního roku připravili rodiče žáků 5. ročníku táboráček na fotbalovém hřišti. Zatímco většina dětí běhala a hrála si na hřišti, rodiče opékali špekáčky a zajišťovali jim příjem kalorií a tekutin :-)

Děkujeme a ať se prázdniny vydaří!

Několik fotografií z akce.

04.07. 2016
Výlet na Vsetín

Ve středu 29. června 2016 vzala paní učitelka Dubšíková žáky 4. a 5. ročníku na poslední letošní výlet. Navštívili hvězdárnu, výstavu na vsetínském zámku a udělali si výšlap na chatu paní učitelky. 

Foto zde.

29.06. 2016
Sportovní dopoledne

V úterý po probuzení z nočního spaní ve škole šli školáci domů posnídat, vzít si svačinku a v 9 h odcházeli na hřiště ještě si před prázdninami společně zasportovat.

28.06. 2016
Spaní ve škole (školce) a pasování předškoláků

V pořadí už podruhé před koncem školního roku přijali školáci mezi sebe nové spolužáky ze školky. Paní učitelky Jana a Hanka jim připravily na rozloučenou hezká trička, knížku a dárečky. Společně jsme si zahráli v tělocvičně hry, paní učitelka Hanka opekla na grilu špekáčky, vyřádili jsme se na novém hřišti, vypili rychlé špunty, nachystali si svá místečka na spaní a zalehli. Z filmu si pak už pamatuje každý jen tu část, kdy ještě nespal..

Podívejte se, jak jsme se bavili :-)

19.06. 2016
Dětský den na fotbalovém hřišti

Třetí ročník oslav dětského dne proběhl za krásného počasí v sobotu 18. června 2016. Organizačné ho vedl náš místostarosta pan Chovanec a pomoc poskytli ochotní rodiče i další spoluorganizátoři, kteří se postarali o zajištění mnoha soutěží na skvěle připravených stanovištích, bohaté občerstvení, bezchybné ozvučení, nachystání cyklodráhy, balónkové a další výzdoby a pomohli se zajištěním průběhu setkání. Děkujeme, bylo to příjemné odpoledne!

Fotografie si prohlédněte zde.

Další fotografie jsou také tady

15.06. 2016
Páťáci ve škole v Horní Lidči

Ve středu 15. června naši žáci 5. ročníku navštívili školu v Horní Lidči, kam budou po prázdninách jezdit už pravidelně. Tentokrát nás uvítaly a školou provedly žákyně 8. ročníku Diana Poláchová a Karolína Molková (ze Študlova!). Ukázaly jim všechna důležitá místa ve škole, potkali jsme několik bývalých spolužáků a naši páťáci už se na změnu po prázdninách těší. Tak ať se jim daří!!!

Fotky z čekání na autobus zpátky domů.