Proběhlé akce
04.07. 2017
Závěrečný táboráček

A na závěr školního roku připravili rodiče žáků 5. ročníku táboráček, kam mohl přijít, kdo chtěl a měl čas. A kdo si přinesl špekáček, mohl si ho opéct a pochutnat si na něm.

Děkujeme maminkám žáků 5. ročníku za přípravu akce!

Několik fotografií z příjemné akce zde.

04.07. 2017
Vyhodnocení soutěží

Předposlední den školního roku jsme vyhodnotili 3 školní kola soutěží:

1. Pěvecká soutěž: 1. místo - Matěj Holčák (5. roč.) a Natálie Poláchová (3. roč.)

2. Matematická soutěž Klokánek - 1. místo - Denisa Onderková (4. roč.)

3. Malováno myší (soutěž pro žáky 4. roč. v rámci informatiky): 1. místo - Denisa Onderková (4. roč.)

Foto zde

29.06. 2017
Soutěž ve zpěvu

Ve středu jsme ještě zvládli i celoškolní soutěž ve zpěvu. Účastníci, kterých bylo celkem pět, měli za úkol zazpívat nejdříve libovolnou lidovou píseň a ve druhém kole si už dle vlastního výběru s karaoke doprovodem mohli vybírat podle svého zájmu a obliby. Přišla se podívat i paní učitelka Šárka Tkadlecová s Adélkou i děti a paní učitelky z mateřské školy. Obecenstva byla plná třída a u soutěžících se začala objevovat i tréma. Protože paní učitelka Hrubčíková zapůjčila i mikrofon a "bednu", byla soutěž jako u profesionálů. Po těžkém rozhodování byla nakonec určena dvě první místa a tři další soutěžící dostali Ocenění a malý dárek za účast v této náročné soutěži.

Foto ze soutěže zde

Video 1 - Matěj Holčák, 5. ročník, 1. místo

Video 2 - Natálie Poláchová, 3. ročník, 1. místo

 

28.06. 2017
Barvičkový týden

ZELENÉ PONDĚLÍ; ČERVENÉ ÚTERÝ; MODRÁ STŘEDA; ŽLUTÝ ČTVRTEK - VÝLETNÍ; BÍLÝ PÁTEK
To jsou barvičky barevného týdne, který jsme měli ještě chvíli před koncem školního roku. Náramně nás to bavilo a na procházkách i ve školce jsme to hezky obarvili. Dokonce i čtvrteční výlet jsme měli žluté čepičky a tak jsme splnili žlutou barvičku.

Barevné foto tady.

27.06. 2017
Turistický výšlap na Daňkův kopec - Střelná

Dnes jsme se s dětmi vydali na turistický výšlap na Daňkův kopec do Střelné. Děti byly šikovné a celou cestu zvládly bravurně. Celkem ušly zhruba 8 km. V cíli naší cesty děti mohly vidět krásnou zvoničku, zahrát si na hřišti, podívat se do turisckého hotelu, vyzkoušet suchý záchod a nakrmit zvířátka. Výlet se nám moc líbil a doufáme, že další školní rok se opět podíváme na nějaké jiné krásné místo Valašska.

Foto zde:

23.06. 2017
Školní výlet 22. června 2017

Krásné počasí, spousta cizokrajných zvířat, dobrá nálada, suvenýry, šťastný dojezd domů - a školní výlet v letošním roce je za námi! Do zlínské ZOO jezdíme všichni rádi a i tento výlet se vydařil. Jeli jsme i s naší školkou, ale v zoologické zahradě jsme již chodili odděleně. Občas jsme se potkali a podle žlutých kšiltovek se poznali už z dálky :-) Podívejte se na fotografie naše i ze školky.