Aktuality
14.04. 2020
Zápis do 1. ročníku

Ve čtvrtek 23. dubna 2020 proběhne v naší škole zápis do 1. ročníku pro školní rok 2020/2021.

Vzhledem k letošním mimořádným vládním opatřením proběhne zápis poněkud netradičně, dokonce i bez přítomnosti zapisovaných dětí.

Protože všechny děti dobře známe, nevidíme v tom žádný problém. 

Hlavně zdraví :)                                    Zdroj obrázku: http://www.zspavlikov.net/aktuality/zapis-deti-do-1-rocniku

více zde...
24.03. 2020
Potvrzení formuláře pro nárok na ošetřovné

Vláda ČR počítá se zvýšením věkové hranice dětí, na které bude možné získat příspěvek na ošetřovné rodičům, kteří s nimi budou doma, i délku trvání tohoto ošetřovného na celou dobu uzavření škol.

Mnozí rodiče této možnosti zatím nevyužili. Pokud se rozhodnete o ošetřovné požádat, příslušný formulář Vám ve škole vystavíme.

24.03. 2020
Uzavření školy, další postup

Milí rodiče,

v době uzavření škol, na základě nařízení vlády ČR, nesmí probíhat výuka žáků formou jejich osobní přítomnosti. Poněvadž se dá předpokládat, že školy budou uzavřeny delší dobu, chceme, aby si naši žáci, alespoň v hlavních předmětech, udržovali určitou úroveň znalostí a nezapomněli ani probrané učivo. 

více zde...
10.03. 2020
Uzavření školy

Milí rodiče a strávníci naší školní jídelny,

od zítřka, to je středy 11. března 2020, jsou rozhodnutím vlády České republiky až do odvolání uzavřeny všechny základní školy a je zakázána osobní přítomnost žáků ve škole. 

Sledujte prosím tyto internetové stránky, kde budou podávány upřesňující informace.

Na mateřské školy se zatím toto opatření nevztahuje, naše mateřská škola se bude domlouvat s rodiči individuálně. 

Obědy pro cizí strávníky se budou naposledy vydávat zítra, to je ve středu 11. března. Potom do odvolání bohužel musíme vaření z hygienických i ekonomických důvodů přerušit.

Děkuji za pochopení.

L. Proislová

05.03. 2020
Další informace KHS ZK

Milí rodiče,

Krajská hygienická stanice posílá ke zveřejnění aktuální Výzvu, která je vypracována na základě epidemiologické situace dne 5. 3. 2020.

Výzva byla vydána z důvodu předběžné opatrnosti a ochrany před potencionálním rozšířením onemocnění způsobeným koronavirem COVID-19 a jeho vydání je z pohledu orgánu ochrany veřejného zdraví nezbytné. Rozsah doporučení odpovídá publikovaným doporučením ze strany Světové zdravotnické organizace (WHO), Ministerstva zdravotnictví ČR a je v souladu s dosavadními poznatky o původci a cestách přenosu daného infekčního onemocnění.

Výzva: http://zs.studlov.cz/soubory/Výzva Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně.pdf

Základní zásady v období zvýšeného výskytu respirací: http://zs.studlov.cz/soubory/Základní zásady v období zvýšeného výskytu respirací.pdf

28.02. 2020
Informace Krajské hygienické stanice

Milí rodiče,

vzhledem k blížícím se jarním prázdninám dětí, a tím i zvýšené pravděpodobnosti cestování mimo ČR, vydala Krajská hygienická stanice Zlínského kraje informace, které přikládám.

http://zs.studlov.cz/soubory/khszk_letak_covid_28_2.pdf

http://zs.studlov.cz/soubory/Základní zásady v období zvýšeného výskytu respirací.pdf

Zde ještě odkaz na www. stránky KHS ZK, kde najdete aktuální informace:

http://www.khszlin.cz/25307-uvod-koronavirus

L. Proislová