Aktuality
23.01. 2020
Dětský karneval- AKCE ZRUŠENA

 

AKCE ZRUŠENA

Vážení a milí příznivci karnevalu, vzhledem ke zvýšenému výskytu spalove anginy mezi študlovskymi dětmi, jsme byli nuceni z preventivních důvodu karneval odložit na pozdější dobu. Přestože nás to velmi mrzí, zdraví našich i vašich dětí je pro nás nyní tím nejdůležitějším. O náhradním terminu vás budu brzy informovat. Děkuji za pochopení.

 

 


30.12. 2019
Informace ze školní jídelny

V novém roce 2020 se v naší školní jídelně začne vařit od pondělí 6. ledna. Strávníkům, kteří odebírají obědy, poskytla bližší informace  již před Vánocemi vedoucí ŠJ paní Ducháčková.

Přejeme si, ať k nám i nadále rádi chodíte a obědy Vám chutnají. Všichni, kdo se na jejich tvorbě podílejí, je připravují zodpovědně a rádi.

Krásný nový rok 2020 i vám všem :-)

Zdroj obrázku: https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-recepty/292592/5-nejlepsich-receptu-cocka-na-novy-rok-stesti-po-cely-rok.html


20.12. 2019
PF 2020

Krásné Vánoce plné pohody a radosti při

štědrovečerní večeři i u stromečku

při rozbalování dárečků,

příjemné odpočinutí si od školních povinností

o vánočních svátcích a prázdninách,

veselé ukončení kalendářního roku

a šťastný, úspěšný, veselý a pokojný rok 2020

Vám z celého srdce přejí

děti a zaměstnanci ZŠ a MŠ Študlov
 


03.09. 2019
Fotosoutěž pro školy a školky

Naše škola se zapojila do soutěže "Nejkrásnější škola". Škola, která získá největší počet liků může získat poukaz k nákupu učebních pomůcek NOVADIDA v různých cenových hodnotách, které se odvíjejí od počtu liků. Hlasujte prosím pro naši školu zde na tomto odkazu.

Každý hlas je velkým přínosem :) Děkujeme :)