Aktuality
04.07. 2017
KRÁSNÉ ZASLOUŽENÉ PRÁZDNINY!!!

Školní rok nám uběhl rychle a už tu jsou dlouho očekávané a natěšené PRÁZDNINY! Tak ať vám všem ubíhají šťastně, slunečně, radostně, ve zdraví  a hlavně POMALU! 


30.06. 2017
SOUTĚŽ "NEJ ŠKOLKA"

NAŠE ŠKOLKA SE ZAPOJILA DO CELOREPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE ŠKOLEK.

PROSÍME O VAŠE HLASY V SOUTĚŽI "NEJ ŠKOLKA."

Zapojili se se do soutěže a byli zařazeni. Nyní další postup je veřejné hlasování. Proto prosí a vaše hlasy a šíření dál.


Víme, že vedle velkých školek (Praha, Brno, Vsetín, Kroměříž apod.) nemáme šanci, ale věřte, že aj malé umístění nám udělá veliků radost!
Stačí kliknout na Študlov. Fotky a příspěvek o naší školce najdete srůlováním stránky dole. Školky jsou řazeny podle abecedy.


Hlasovat jde asi i vícekrát z jednoho počítače, ale zřejmě s časovým (denním) odstupem.

SDÍLEJTE, HLASUJTE...DĚKUJEME

Tady je odkaz na stránky pro hlasování:

http://moravskehospodarstvi.cz/article/souteze/hlasujte-v-nasi-soutezi-a-vyberte-nej-skolku/


23.06. 2017
Vyúčtování školního výletu

Z částky 200 Kč vybírané od žáků jsme zaplatili:

vstupné do ZOO 80 Kč
Lanáček 60 Kč
vláček 30 Kč
příspěvek na autobus 30 Kč

Doplatek na autobus bude celý zaplacený z fondu rodičů.

Tímto také děkujeme všem, kteří aktivně pomáhají fond naplňovat a umožňují tak přispívat na financování akcí, které by pro nás byly možná i nedostupné (jako např. nedávná ukázka dravců na školním hřišti). Zároveň jsme tak mohli nakoupit i žluté rozpoznávací kšiltovky, každým rokem i dárky absolventům MŠ a odcházejícím páťákům, občerstvení dětem při různých akcích, dárky do soutěží, z části platit divadélka ve škole apod.

15.06. 2017
BAREVNÝ TÝDEN 19. - 23. 6. 2017

Do konce školního roku zvládneme ještě s dětmi i učitelkami oblíbený BAREVNÝ TÝDEN. (19. - 23. 6. 2017)

Všichni už to známe - každý den se dle svých možností oblečeme do barevné kombinace zvolené pro daný den.

Společně si tak spestříme poslední školní dny =)

ROZDĚLENÍ BAREV DO DNŮ:

Pondělí - ZELENÁ

Úterý - ČERVENÁ

Středa - MODRÁ

Čtvrtek - ŽLUTÁ

Pátek - BÍLÁ

Ve čtvrtek, když jedeme na výlet splníme žlutou barvu díky žlutým kšiltovkám, které budeme mít všichni stejné na hlavě. V tento den tudíž děti nemusí být oblečeny ve žlutých barvách.


13.06. 2017
Recyklohraní

Chtěli bychom poděkovat všem rodičům, kteří se zapojili do recyklohraní a přispěli jakýmkoli starým elektrozařízením, či bateriemi. Dětem byly objednány následující hry:

Náplně do tiskáren (cartridge) můžete stále nosit k červené nádobě. Do ní je však prosím nevhazujte, ve škole je pro ně připravena speciální nádoba! Svoz náplní do tiskáren bude až v průběhu dalšího školního roku 2017/2018. Samozřejmě pokud máte doma další zbytečné elektrozařízení či baterie určitě si je schovejte, protože další školní rok budeme ve sběru pokračovat. Děkujeme.