Aktuality
20.05. 2020
Čestné prohlášení

Při nástupu do školy 25. května je potřeba odevzdat za každé dítě rodičem podepsané Čestné prohlášení o neexistenci virového onemocnění a seznámení se s možnými rizikovými faktory ve společné domácnosti (viz dřívější informace).

Někteří rodiče odevzdali toto prohlášení již dříve. V případě, že nedojde k žádné změně zdravotního stavu žáka nebo členů domácnosti, nemusíte dokument odevzdávat znovu s aktuálním datem.

Ale: v případě jakékoli změny v souvislosti s virovým onemocněním nás prosím neprodleně informujte!

12.05. 2020
Škola od 25. května 2020

Podle vládního nařízení se základní školy budou moci otevřít 25. května 2020. V tento den budeme i my otevírat ZŠ i MŠ.

Ministerstvo připravilo pro školy určitý „manuál“, kterým se budeme podle podmínek naší školy řídit. Konkrétní informace upřesníme až potom, co budeme vědět, kolik žáků do školy přijde.

Proto žádáme rodiče, aby nejpozději do pátku 15. května 2020 dali vědět, zda své dítě do školy pošlou či nikoliv.

Dotazníky prosím vhoďte do hnědé schránky u hlavního vchodu nebo předejte pedagogům.

 

více zde...
10.05. 2020
Den matek 2020

Milé maminky,

přejeme Vám k dnešnímu svátku Dne matek hodně štěstí, zdraví a radosti z Vašich milých a inspirativních dětí, které k nám do školy chodí :)

V tomto roce Vám bohužel nemůžeme poděkovat společně s nimi formou veřejného vystoupení a netušíme, jak se bude situace vyvíjet dále, kolik dětí do školy přijde a kolik už do konce školního roku zůstane při distančním vzdělávání z různých důvodů doma.  

Myslíme na Vás, vážíme si Vaší spolupráce a oceňujeme ji zejména nyní, kdy s dětmi trávíte neobvykle mnoho času i nad školními úkoly a snažíte se jim usnadnit také jejich ne-jednoduchou situaci.

Ať se k Vám vaše láska vrací, ať prožíváte mezi svými blízkými krásné a pohodové dny :)

 


24.04. 2020
Výsledky zápisu do 1. ročníku

Zápis dětí do 1. ročníku pro školní rok 2020/2021 proběhl ve čtvrtek 23. 4. 2020. Výsledky zápisu podle přidělených registračních čísel jsou zde.

Všem našim budoucím prvňáčkům přejeme, ať se jim ve škole líbí a po prázdninách se na ně už těšíme :)