Proběhlé akce
29.03. 2017
Druhý odborný seminář pro rodiče

V úterý 28. března se uskutečnil druhý seminář pro rodiče na téma První pomoc u dětí předškolního věku a nejastější infekční onemocnění u dětí předškolního věku.

Kurzu se zúčastnilo 12 maminek z MŠ a 4 mimoškolkové maminky.

Děkujeme všem maminkám za hojnou účast. Jistě to bylo jak pro ně, tak pro nás, velmi přínosné téma.

Foto zde.

29.03. 2017
Hasiči v ZŠ

Ve středu 29. března přijeli na naši školu 2 zástupci za hasičský záchranný sbor z Valašských Klobouk.

Seznámili nás se základními telefonními čísly, na které volat v případě požáru nebo jiného nebezepečí; vysvětlili nám spoustu zásahových situací, do kterých se můžeme dostat a jak při nich postupovat a nakonec jsme si mohli vyzkoušet jak těžká je hasičská přilba a kabát.

Foto zde.

10.03. 2017
Není liška jako liška

V pondělí 6. března 2017 nás opět potěšili herci divadélka Bublanina se svými maňásky s úplně novou pohádkou Není liška jako liška. Představení plné vtipných nápadů se nám moc líbilo a už se těšíme na jejich další návštěvu :-)

Foto zde.

05.02. 2017
Dětský karneval

Tak jsme se v sobotu 4. února 2017 veselili na karnevale. Většina dětí přišla jako masky, ale skvěle se bavily i ty, které si masku nevzaly. 

Opět výborný DJ Vašek Řepa dal našemu karnevalu tu pravou atmosféru a za přispění našich paní učitelek ze školky si reje a tančení užily na parketu všichni užili.

Zde se můžete postupně podívat na fotky:

Ze školního fotoaparátu 

Foto pan A. Polách

a...  Valašský deník.cz..... :-)

21.12. 2016
Rozsvěcování vánočního stromu

Poslední adventní týden v pondělí 19. prosince jsme se zúčastnili v naší obci společného rozsvěcení vánočního stromu. Paní starostka všechny přivítala, děti zazpívaly, zarecitovaly a stromeček se na jejich volání krásně rozsvítil. Študlovjanka zahrála a potom už se společně povídalo, popíjelo a ochutnávalo skvělé sladké i slané vánoční pečivo. Tak ať nám vánoční strom spolu se všemi světýlky ve Študlově celé Vánoce krásně svítí :-)

Foto A. Polách