Proběhlé akce
24.06. 2015
Dort od paní starostky

Jako poděkování za spolupráci na schváleném projektu pro vybudování dětského hřiště u školy nám paní starostka nechala upéci a přinesla do školy velký dort. Abychom věděšli, proč jsme ho dostali, vypadal jako zmenšené hřiště pro děti.

Byl krásný a moc dobrý! Děkujeme!

Další fotografie zde.

23.06. 2015
Páťáci ve spádové škole

V pondělí 22. června jsme se s páťáky byli podívat ve škole v Horní Lidči. Provedla nás třídní učitelka místních páťáků a několik jejich žáků. Prohlídka školy byla podrobná a dokonalá. Nakonec nám paní učitelka s dětmi připravila i malé občerstvení. Děkujeme!

Tak ať se ve škole v Horní Lidči našim dětem po prázdninách líbí a v učení ať se jim daří!

19.06. 2015
Školní výlet 16. června

Na letošní školní výlet výlet jsme si jeli nejdříve prohlédnout zákulisí zlínského divadla, které nás překvapilo svou velikostí, truhlářskou i malířskou dílnou na kulisy, modistvím, krejčovskou dílnou a velkým skladem převleků a obleků pro herce. 

Posvačili jsme u fontánky na zlínském náměstí a rozjeli se do Vizovic, kde jsme měli naplánovaný hlavní program výletu - příjezd Karla IV. na hrad Vizovice. Protože jsme měli ještě čas, mohly si děti koupit zmrzlinu, pití, čokoládku i drobnosti z výletu v zámeckých prodejnách.

Program o životě ve středověku jsme viděli na nádvoří před vchodem do parku. Dokonce se náš Kryštof zapojil i do předvádění, když si ho Karel IV. vybral za svého syna Václava:)

Na výlet jsme jeli se třídou paní učitelky Chovancové z Horní Lidče.

Fotografie si můžete prohlédnout zde.

 

08.06. 2015
Dětský den

V sobotu 6. června proběhl na študlovském fotbalovém hřišti Dětský den. 

Den plný soutěží, překážek a úkolů, které děti zdolávaly, ale také plno ukázek a atrakcí k prohlédnutí.

Každopádně pořádně slunečný a veselý den.

Fototgrafie zde.

Záznam z kamery dronu:

06.06. 2015
Přespávání v MŠ a pasování na školáky

Je neobvyklé spát ve školce; je neobvyklé, když tam spí školáci a ještě víc je neobvyklé, když se tam spí z pátku na sobotu =) K tomu se přidá táborák na školkovém hřišti; slavnostní pasování předškoláků na školáky; výšlap s hádankami na študlovské paseky; filmový večer a společné ranní sobotní vstávání...a že nám bylo spolu dobře a že jsme si to všichni náramně užili, o tom není pochyb ;-)

Foto zde.

01.06. 2015
Canisterapie

Jak pracovat s pejsky a co všechno se dá je naučit, to nám dnes předvedla paní se svými psími věrnými kamarády.

Moc se nám pejskové líbili a hráli bychom si s nimi klidně celý den.

Tady jsou fotky.