Aktuality
28.08. 2019
Úvodní informativní schůzka pro rodiče

Ve  čtvrtek 5. září 2019 v 15:00 h se uskuteční úvodní schůzka s rodiči žáků školy.

Na programu budou informace o stravování, plánovaných akcích v tomto školním roce, fondu rodičů, doprovodných programech Školní mléko, Ovoce do škol, Recyklohraní, informace o školní družině, školních potřebách, plaveckém výcviku a další.

Předpokládáme dobu trvání maximálně 1 hodinu.

Po schůzkách je možná individuální konzultace.

28.08. 2019
Nový školní rok

V pondělí 2. září slavnostně zahájíme nový školní rok. Sejdeme se ve škole v 8 hodin, a protože první den ve škole ještě bude krátký, vezmou si školní aktovky jen děti z 1. ročníku, pro které už máme nachystané školní potřeby jako dárek. Ostatní děti si mohou aktovky v pondělí ještě nechat doma.

   Obědy se vydávají od úterý 3. září.

   Všem školákům přejeme úspěšný začátek školního roku :)


28.08. 2019
Oznámení o platbě stravného na měsíc září

Školní jídelna Študlov oznamuje, že stravné na měsíc září je možné uhradit už od zítřka 29. 8. a také v pátek 30. 8. v době od 8.00 hod. do 12.00 hod. v kanceláři školní jídelny. Po tuto dobu mohou přinést strávníci i jídlonosiče. Pokud nebude chtít přihlášený strávník pokračovat ve stravování, případně chce odebírat obědy v jiné dny než v minulém školním roce, je nutné tuto skutečnost nahlásit osobně nebo telefonicky v kanceláři školní jídelny do pátku 10.00 hod.

Děti ZŠ budou mít oběd od úterý 3. 9.